Route Ostra –Düsseldorf gelanceerd door Czech Airlines

by CzechMike on 27 januari 2016

Czech Airlines is een luchtvaartmaatschappij dat lid is van SkyTeam-alliantie lanceert een nieuwe route tussen de bestemmingen tussen Ostrava en Düsseldorf. Ostrave bevindt zich in Moravia-Silesian en wordt binnen Tsjechië gezien als het snelst groeiende gebied. Het is volgens de Czech Airlines Director Sales & Marketing de bedoeling om vanaf deze bestemming verder uit te breiden.

Er wordt driemaal per week gevolgen van en naar deze plaatsen met een ART 72. De vlucht vangt aan vanaf Ostrava naar Praag. Daar wordt vervolgens een stop gemaakt die vijfentwintig minuten in beslag neemt om vanaf daar weer door te vliegen naar Düsseldorf. Er wordt door de luchtvaartmaatschappij op deze wijze ook gevolgen naar plaatsen als Hamburg en Gotenburg.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: