Uitbreiding Europees netwerk door Czech Airlines

by CzechMike on 27 januari 2016

Czech Airlines gaat op het moment dat de zomerdienstregeling van start gaat het Europese netwerk verder uitbreiden. Er worden in Europa vijf nieuwe bestemmingen opgenomen en dan kan er naar steden worden gevlogen als Bodreaux, Liverpool, Stavanger, Porto en Athene. Het afgelopen jaar was al eerder bekendgemaakt dat er naar meer bestemmingen zou worden gevlogen, waaronder naar bestemmingen als Oslo, Cork, Bilbao, Bologna en Billund. De reden dat het Europese netwerk in de zomer verder wordt uitgebreid heeft te maken met het uitstel tussen nieuwe bestemmingen in Rusland.

Het lag in de planning om op korte termijn naar nieuwe bestemmingen in Rusland te vliegen, maar daar lijkt het zoals het zich nu laat aanzien voorlopig niet van te komen. Op een deel van de nieuwe Europese bestemmingen zal er gebruik worden gemaakt van de Airbus A319. Verder zullen ook ATR-turboprops extra worden ingezet om de regionale routes in Europa. Czech Airlines heeft plannen om vanaf Stuttgart te gaan vliegen naar onder meer Praag, Marseille, Geneve en Bologna.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: