Profiteer van de voordelen van Frequent Flyer bij Czech Airlines

by CzechMike on 5 oktober 2017

Wie regelmatig met Czech Airlines vliegt, heeft de mogelijkheid van extra voordelen te profiteren. Dat geldt ook voor passagiers die op frequente basis vliegen met de Sky Team Alliance partner van deze luchtvaartmaatschappij. Het is dan namelijk mogelijk om lid te worden van het OK Plus Frequent Flyer programma. Er kunnen dan iedere keer als er gevolgen wordt zogenoemde miles worden verdiend. Naast dat er dan van extra voordelen geprofiteerd kan worden, kunnen de leden ook gebruikmaken van de privileges die worden toegekend als onderdeel van het Frequent Flyer programma.

Voordelen en privileges

Er zijn meerdere voordelen en privileges waar passagiers die meedoen met het programma van Czech Airlines van profiteren. Zo kunnen de passagiers gebruikmaken van bonustickets voor de meeste landen in de wereld. De bonustickets kunnen of gebruikt worden voor economy class of businessclass. Bovendien zijn er hogere limieten toegestaan voor het meenemen van bagage. Verder wordt er een privilege geboden in de vorm van toegang tot de airport lounge op het vliegveld van Praag in Tsjechië. De goedkoopste beloning van het Frequente Flyer programma bestaat uit toegang tot de aiport lounge waarvoor maar 5.000 miles voor gespaard hoeven te worden. De eerste bonusticket kan al verkregen worden vanaf 7.000 miles.

Voor passagiers die extra veel vliegen, geldt uiteraard dat deze veel miles sparen. In dat geval kan het zo zijn dat er een speciale OK Plus Silver, Gold of Platinum card toegekend met nog meer voordelen. Een interessant voordeel die geboden wordt is om dan een Business maaltijd te krijgen met OK tickets die via een FLEX pakket zijn verkregen. Verder krijgen de leden van het Frequent Flyer programma de gelegenheid om van priority diensten gebruik te maken. Bijvoorbeeld met betrekking tot de check-in, maar ten aanzien van de bagage en aan boord gaan. Iedereen die regelmatig vliegt met deze luchtvaartmaatschappij heeft de mogelijkheid om zich online aan te melden. Er kan dan eerst van een tijdelijke ledenkaart gebruik gemaakt worden die via mail verzonden wordt en kan worden uitgeprint. Bij de eerste activiteit op het online account wordt vervolgens de originele kaart toegezonden. Bovendien ontvangt het lid dan meteen 2.000 OK Plus miles.

OK Plus Corporate

Het OK Plus programma is bestemd voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt is er sprake van een Frequent Flyer programma. Er kan dan gebruik worden gemaakt van het OK Plus Corporate programma dat speciaal is ontwikkeld voor zakelijke klanten van Czech Airlines. Bedrijven en werknemers kunnen op deze manier eveneens profiteren van alle voordelen en privileges die aan het programma verbonden zijn. Overigens wordt de werknemer die via dit programma vliegt eveneens beloond met miles. Dat betekent dat zowel het bedrijf als de werknemers er voordeel bij hebben. Bedrijven kunnen zich eveneens online aanmelden voor het programma en vanaf het eerste moment gebruikmaken van de mogelijkheden die er geboden worden. Alle miles worden automatisch bijgehouden in een apart account, waarbij altijd inzicht wordt geboden in het totale aantal gespaarde miles.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post: